woensdag 2 april 2014

Geschiedenis van de Lamborghini Reventón

Geschiedenis van de Lamborghini ReventónTras leren de geschiedenis van de radiografische auto Lamborghini, vandaag zullen we praten over de superexotico Lamborghini Reventón die werd onthuld tijdens de persconferentie op de 2007 editie van de motor van de IAA in Frankfurt.

Het officiële persbericht al alle Reventon details geopenbaard, en sommige van deze gegevens zijn samengevat in de volgende kenmerken: heeft een motor LP640 gewijzigd 650 Hp uit een verplaatsing van 6.5 liter. De motor is bijna het enige element basis van auto die niet is aangepast of vervangen om de oprichting van de briljante radiografische auto.

bestuurbare auto op benzine


Dit is de duurste radiografische auto die is gekomen door de deuren van Sant'Agata geweest. Met een prijs rond de wereld van een miljoen euro (exclusief belasting) en een productie van 20 eenheden, werd de nieuwe Reventon een collector's stuk.

Met een volledig nieuw bestuur en indrukwekkende zetels behandeling is dit een Lamborghini die is bedoeld om te worden genoten op de weg. Het dashboard was gemaakt van een massief stuk aluminium, een sectie van koolstofvezel om glans te voorkomen dat vallende. De instrumenten zelf zijn nog meer exclusieve: er zijn drie LCD beeldschermen die alle nodige informatie weergeven, het centrale display toont zelfs de G-krachten (om ervoor te zorgen dat de chauffeur hoeveel G weet steunt om krommen, net als in een gevechtsvliegtuigen, waar het eerste ontwerp werd genomen).

bestuurbare auto op benzine


Wat betreft het exterieur design, het is noodzakelijk om te benadrukken dat Reventon wordt gekenmerkt door het hebben van hoekige vormen en innovaties in ontwerp, voor een brede achterste spatborden, koplampen innovatie en

door groepen van achterlichten die zijn gemaakt van drie arrays van LED-lampjes hittebestendig te weerstaan de uitlaattemperatuur van gassen met hun centrale bevestiging.

bestuurbare auto op benzine


Een blik dicht bij het ontwerp van radiografische auto blijkt dat de wielkasten zijn enigszins aflopend, niet zoals in de oorspronkelijke Murciélago LP640 ronde. De driehoekige ontwerp van de Frontspoiler en capuchon brengt ons terug om de motor en het achterste gedeelte te dekken. Het moet ook rekening houden met dat de motor cover delen van glas te bieden van de mogelijkheid van kijken naar het hart van de auto wordt toegevoegd. Een ander detail van stijl is de speciale brandstoffilter omdat het is gemaakt van een enkel stuk van aluminium.

Als u had de indruk dat de LP640 op goede wielen zit, neemt de Reventon ze naar het volgende niveau. De zwarte velgen hebben een hoogglans afwerking, en elk van de vijf spaken hebben een speciale klep van koolstofvezel een aspect van de turbine reactie en, tegelijkertijd, extra koeling voor standaard keramische schijven maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten