woensdag 9 juli 2014

Radiografische auto: BARBARIAN EXL

Radiografische auto: BARBARIAN EXL


radiografische auto


De ACME Barbarian EXL is een volledig gebouwd, volledig uitgeruste, top van het assortiment schaal 1/8 off-road monster truck, en komt met vele geavanceerde functies maken dit een uitstekend elektrisch borstelloze motor aangedreven model. Dit is de Pro-versie en is uitgerust met hoogwaardige componenten - is 4WD en uitgerust met een krachtige borstelloze motor die dit monster fenomenale acceleratie geeft! 
Dit model is het resultaat van ACME borstelloze monster truck gebied! Zijn glimmende chromen wielen alleen op de goed ontworpen blik van dit model. 
Het heeft enorme 16mm super grote boring oliecrises, aluminium, ontworpen om de rit soepel als het versnelt over de regio van uw keuze, die op hun beurt zijn bevestigd aan het aluminium chassis met een gehard aluminium schok toren. In combinatie met de ultra-sterke voor-en achterbumpers en model, vrijwel alles wat je kunt gooien, moet in staat zijn om te weerstaan​​! radiografische auto


De Barbarian EXL is het gebruik van hoogwaardige componenten en innovatieve techniek om de beste te leveren. Get prestaties uit uw pakket is gebouwd een nieuwe C-hub stuurinrichting, waar de koning pin-as strekt zich uit tot het ontwikkelen van het midden van het wiel; Deze functie verbetert stuureigenschappen. Het heeft een speciaal ontworpen veersysteem, met twee verstelbare achtervering modi die zorgt voor een flexibele rijden modus en een soepel rijgedrag modus. 
Een deel van de stroom is ingeschakeld, het licht ultra-compacte transmissie, het heeft een laag zwaartepunt, helpen met grip en controle. De transmissie is ook goed gebouwd, te weerstaan​​, zodat ze beter kunnen omgaan met de harde klappen. Verbonden met Monster Truck snelheden en ongevallen om het te gebruiken is met een overbrengingsverhouding die zowel uitstekende acceleratie en topsnelheid te bieden, ontworpen heeft. Niet alleen dat, maar de versnellingsbak bestaat uit alle stalen vistuig en is van een rondsel ontwerp dat maakt het makkelijker te onderhouden en repareren.De Barbarian EXL is gebouwd rondom een smalle, maar stevige aluminium chassis; Stuur deze gecentraliseerde ontwerp van het chassis en reageren sneller. De klappen zijn opgevangen door de 16mm super grote boring oliecrises, zie foto's. Het heeft ook volledig instelbaar stabilisator bal koppen, voor aanpasbare en een betere tractie en stabiliteit, afhankelijk van of u bent op asfalt of ongebaande paden te snel gaan over grind en hardere terrein. Bovendien is de voorste bumper gebouwd dat het beweegt achteruit op effecten, dit vervormd of zelfs gebroken bij de landing na sprongen te vermijden. Chassis Alle aansluitingen moeten worden ingesteld met verstelbare spanschroef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten